2021-05-10

nyss, nu, snart och sen.

hej hörrni. varit så ensamt och tyst här inne nu. mest mitt fel såklart, men så mycket som pågår i mitt liv och i mitt huvud.

JWHF stänger ju ner nu i slutet av maj och jag tror det faktiskt blir slutet på denna bloggresa för mig. har hållit på sedan 2008? men ser det både från mitt egna håll (brist på pepp och motivation) och utifrån (inte så mycket feedback och läsare) – och dom två går ju hand i hand såklart – att det inte känns så kul eller givande att fortsätta.

så sorgligt är det ju också, att det är sååå stressigt och traggligt i mitt liv och att det slutar såhär. MEN med det sagt har bloggen varit en av mina stora kärlekar i livet! den har öppnat så många dörrar, gett så fina möjligheter, fört mig samman med personer som blivit vänner för livet. åh bloggen. älskat den sååå. men vi har växt ifrån varandra nu.

❤️

29

Kommentera

MB

Sådant händer! Men jag har njutit av härliga bilder från resor, LA och SF, och alla goda bilder av bruncher inte minst!😍

Vicky

åh tack för att du följt med! häng med vidare på ig @vickyverymuch, jag fortsätter där <3

cassie

Neeeeej o vad tråkigt 😥😥😥😥😥

Vicky

jaaa jag vet, är ganska ledsen faktiskt me. 🙁 häng med vidare på ig @vickyverymuch, jag fortsätter där <3

Nastasja

Tacksam för tiden jag fått följa dig här och för att vi fått träffas flera gångee. Längtar tills nästa <3

Vicky

jaaaa detsamma babe!! tack livet för ig hehe

Oi! Dette var trist, synes jeg, men forståelig. I hvert fall synes jeg det er bra med en tydelig avskjed, det er lettere å forholde seg til enn når en blogg bare forsvinner eller noen bare slutter å oppdatere, så det er fint gjort av deg at du er åpen om det. Selv om jeg kommer til å savne å stikke innom her og drømme meg vekk, hihi! Jeg er i uansett veldig glad for at vi ble kjent gjennom bloggingen! <3

Vicky

awww tack fina!!! vi fortsätter på insta!

Så synd! All lycka i livet önskar jag dig.

Vicky

tack!! jag fortsätter på ig @vickyverymuch om du vill hänga på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.