2021-04-19

äventyr nu och framöver.

vi ser ljuset i pandemitunneln nu, eller hur? här i kalifornien gör vi det iallafall. 50% har fått minst en dos (jag är en av dem) så nu kanske man kan få dra ut på äventyr igen. vad har jag planerat framöver då?

jo, jag fyller ju 30 nästa torsdag. helgen innan, alltså denna torsdag till söndag, kommer min vän och fotograf wayne på besök från new york och hänger med mig en helg samt plåtar några fina 30 års-värdiga bilder. pepp! på lördag blir det gemensam födelsehemmafest här hos mig med min vän dee som också är ett aprilbarn.

nästa vecka på själva Dagen drar jag ut på middag med siri på fina reston ysabel. ska med två andra tjejkompisar till nobu (ja den nobu) i malibu samma helg, ha fest ute på en bar i west hollywood, och säkerligen minst två-tre bruncher eller middagar till med andra vänner. älskar ju att fira min födelsedag och nu när jag fyller 30 måste det ju bli extra stort.

i mitten på maj flyger jag och siri till nashville och lattjar runt en helg, och därifrån flyger jag direkt till new york och hänger där i några dagar. har egentligen ett större mission i new york än att bara dra dit och chilla, men detaljerna kring det får vänta en stund. får återkomma om det – och även angående var det går att hitta mig i framtiden. JWHF går ju i graven i slutet av maj som ni kanske hört (eller kanske inte?!). sorgligt men förståeligt ändå.

hoppas ni har lite fina ögonblick att se fram emot med, även om vaccinet går lite långsammare i sverige. kram hörrni.

30

Kommentera

Katarina

Läste först inlägget om att ni går skilda vägar du och bloggen och sedan detta. Ghaa… Så mycket spännande på gång och så kommer jag inte få njuta av att ta del av din resa? Blir så inspirerad av din blogg, det är vardagslycka, det är slit och det är missöden och det är landa på fötter för att du ser till att det blir så. Du får mig att hitta tillbaks till det drivet i mig själv. Tack!

Vicky

awww så fin kommentar! men häng med vidare på ig @vickyverymuch, jag fortsätter där <3!!

Katarina

Har följt dig på ig men saknar de längre reflektionerna som du skrev på bloggen 🤩

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.