2021-04-06

tio år tio bilder tio aprillar.

glad april, alla små kycklingar out there. allas favoritmånad eller hur. tänkte väl det. låt oss ta en lookback på april det senaste decenniet med en bild per år bara.

2012.

bodde i nice i södra frankrike under två terminer och det var DEN drömmigaste platsen. saknar sydeuropa. har jag tur blir det senare i år, men man ska inte ropa hej i tider som dessa.

2013.

var tillbaka i stockholm, men bara i några månader skulle det visa sig senare. gick iallafall på massa bloggiga vintageevent, som man gjorde. det var tider det.

2014.

hade precis flyttat till san francisco tre månader tidigare och var nykär som aldrig förr. hade aldrig sett en så magisk stad.

2015.

pluggade på i sf och äventyrade på helgerna. här på museibesök alldeles vid vattnet med utsikt över marin headlands på andra sidan san francisco bay. var så trött på sf när jag flyttade därifrån härom året men är så vackert så vackert där ju.

2016.

ännu ett häng från san franciscos norra kustlinje, precis under golden gate bridge. fina staden, minus all gentrifierande techkultur, dimkylan, och deppig smuts och hemlöshet nere i downtown men. har alltid en plats i mitt hjärta för sf såklart.

2017.

den 9 april firar jag och siri vår årsdag för bästisskap! detta året hade vi parkhäng och picknick, och så fick jag den här pinen av henne.

2018.

brunchade som en galning under en period verkligen. denna otroliga tater tot-våffla med lax, rom och annat gött intogs på fina champagnebaren the riddler som tyvärr stängde igen under pandemin. så sorgligt.

2019.

hade precis flyttat till LA! äntligen! var så lycklig. det var så varmt så varmt och jag gick på LA art book fair. pandemin fanns inte utan bara glada friska peppiga folksamlingar överallt. suck. det var tider det.

2020.

i slutet av 2019 hade jag en crash and burn medd jobb och visum och var tvungen att flytta tillbaka till sf. var heartbroken över det, och dessutom slog corona till bara 2-3 månader senare. staden var helt tom men körsbärsträden blommade ändå.

2021.

jaha här är vi nu. jag är tillbaka i LA sedan i juni och corona är förhoppningsvis på väg bort. snart fyller jag år. älskar dig april!

18

Kommentera

bodde i tours älskar Frankrike 🙂

Vicky

va najs! saknar verkligen europa i tider som dessa.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.