2021-03-27

las vegas!

vi drog till vegas!!! eller ja, mina kompisar elton och logan var där två nätter lördag till måndag men jag kunde inte dra förrän söndag så blev en kort tjugofyratimmarstripp för mig.

men det är typ bara 40 min flyg dit så det är värt. elton var lite bakis från deras första kväll men redo att festa med mig ändå.

var så kul att vara tillbaka här! hade bara varit en gång tidigare för tre år sedan.

jag landade, hoppade direkt i en bikini och så drog vi till cosmopolitans hotellpool.

hej logan!! min granne som bor på samma våning som mig hemma i downtown LA.

älskar miljöombyte!!!! speciellt om det involverar sol och pool.

och tequila självfallet! dessvärre inte så jättevarmt som det ser ut men man kan inte klaga. det är ett kallt år globalt verkar det som så ska inte klaga på att ha sol iallafall.

vi var tvungna att nå en miniminota på typ $500 (💸💸) så vi beställde massssa drinkar och bites. spicy tuna med crispy rice eh JA tack. till dessa ananas och tequila-cocktails. så semsterkänsla.

utsikten från vårt förster på femtionde våningen. kantiga huset där nere är louis vuitton-butiken.

pga bakfylla, på’t igen-tequila och weed gummies så däckade elton lagom till att vi skulle äta middag. heh. han fick inte i sig nåt så jag och logan avnjöt japanska restaurangen zuma själva.

sen la vi honom på rummet ett tag för en tupplur medan vi gjorde the strip. låt oss dra till paris!

allt i vegas är ju så märkligt och på låtsas, men jag gillar det. paris är som ett inomhusfrankrike, helt enkelt. med tillhörande dagshimmel i taket, ett eget eiffeltorn och låtsaskullersten.

vi shottade jordnötssmörswhiskey och tog en vattenmelondrink innan vi skulle försöka återuppliva elton. vi hade såklart väldigt låga förhoppningar, man vet ju själv att det sista man vill göra när man däckat är att festa vidare.

men!! han vaknade till och var redo för natten! vi var otroligt imponerade. det blev strippklubb och mer barhäng. om ni förresten undrar om coronasituationen så är jag faktiskt väldigt imponerad av den delen med, alla hade mask förutom när man satt ner vid ett bord.

sista stoppet för natten var såklart en pizzaslice. sen blev det säng.

god morgon new york! ser ni chrysler building där borta? samt en liten frihetsgudinna där bakom bergochdalbanan.

vi stannade för frukost på ett superflott starbucks, och sen var det dags att hoppa på ett plan hem igen! det var det. så rolig liten 24h-tur. dessutom expanderar tiden i vegas så det kändes längre än så. hoppas ni har det fint. puss.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.