2021-03-19

tv-serier jag kollat på på sistone.

pandemin har gjort oss som aldrig riktigt var tv-tittare till on demand-tv power users, hehe. här e några serier jag kollat på på hittills detta år utan inbördes ordning:

i may destroy youotrolig brittisk serie av och med geniet michaela coel. älskar henne!!!! handlar om arabella som blir drogad och sexuellt utnyttjad på fyllan och försöker lägga ihop pusslet runt den kvällen. borde fått alla golden globes.

atlantaom rapparen paper boi och hans kusin slash manager earn. börjar bara som typ ett gäng dudes som hustlar i atlanta men blir mer och mer skruvat sen. donald glover! brian tyree henry! lakeith stanfield! tre absoluta favoritskådisar.

my 600lb liferealityserie om jättejättejättefeta människor och deras väg från att vara fånge i sin egen kropp (och säng, oftast) till ett smalare liv via gastric bypass och andra åtgärder. väldigt ångestfyllt att titta på detta men kan inte sluta.

survivor. min nyaste obsession! det är alltså expedition: robinson fast det amerikanska originalet. har plöjt 2,5 säsonger av typ…41 totalt…för det har gått på tv forever här. älskar allt drama och alla intriger.

loiter squad. när min bae tyler the creator var runt 18 spelade han in tramsiga sketchserien loiter squad med sitt rapkollektiv odd future. om man inte är ett tylerfan så är detta typ det sämsta som någonsin visats. väldigt mycket tonårig grabbhumor, typ som en korsning av tim and eric och jackass. men jag älskar tyler så jag uppskattar.

sex and the cityom jag precis börjat kolla om från början? eh ja. nostalgin. satc måste man se minst en gång per decennium. älskar dom för alltid.

22

Kommentera

Stina

Obs att Robinson kom först, sen såldes konceptet bland annat till USA där det blev survivor!

omg är det sant?? wow hade ingen aning. impressed av sverige haha. tack för intressant fakta 🤗🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.