2021-03-08

hej från en PT!

ja men nyheter hallå. jag har gått och blivit PT!!

det är något jag funderat på lite lätt ganska länge, nåt som grott in my mind men som jag inte tagit tag i förrän nu när covid hände och man bara var hemma hela dagarna så passade det bra för mig att plugga på kvällar och helger. och i januari hade jag ett långt prov och klarade det – så nu är det official liksom!

eftersom jag jobbar heltid som copywriter fortfarande och kommer fortsätta göra framöver (pga visumlivet främst, men också pga nice) så blir det inte direkt en massiv karriärsförändring för mig nu direkt. så jag kör på på mitt vanliga jobb 9-17 liksom.

har börjat hålla i några klasser på mitt gym på söndagar dock! så det är skoj. men utöver det tränar jag just nu med en egen tränare ett par timmar i veckan samt tränar själv, så då blir det typ 0 tid över. såååå har inte börjat ta egna klienter än. men kanske senare i vår eller sommar!

älsssskar träningslivet ju. har aldrig postat så jättemycket om det på sociala medier, pga lite blandade anledningar men nu är det dags! följ mig på insta om ni inte redan gört förresten, ska fylla den med mer träningsrelaterat content nu. : )))) häng med på denna resa vettja, och kom och träna med mig om ni är i LA!

40

Kommentera

gud vad kul!! grattis!

Vicky

tack snälla!! :))

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.