2021-02-25

om dagarna.

ja men vad gör jag ens om dagarna dessa dagar är frågan. är ju inte här så jätteofta och mest syns kanske mina upptåg och resor som ju inte händer varje dag.

  • jobbar. det gör vi ju alla. jag är kvar på det startupet jag började på när jag flyttade tillbaka till sf-trakterna lite över ett år sedan. är copywriter som jag ju varit och trivs fortfarande!
  • tränar. som en galning! det gör jag ju alltid men extra extra mycket nu. fyller ju trettio i april (wooo) så tänkte become my fittest self tills dess. har även lite andra spännande grejer på g träningsmässigt, men det får bli ett eget inlägg!
  • pluggar litegranna. detta har även med träningslife att göra, så får utveckla det om nån vecka eller två när jag har lite mer att säga här.
  • kollar teve. atlanta och my 600lb life, båda på hulu just nu. varandras motsatser kan man säga lol.
  • tänker på en valp! är 2021 året? jo men det verkar så. ska inte jinxa nåt än så det får också komma senare men verkar som att! troligtvis! i! maj!
  • planerar äventyr. eller ja det lät mer storslaget än vad det är, men fint iallafall att se fram emot kompisbesök från new york i april, födelsedagsupptåg på slutet av april och min och siris årliga best friend-resa nån gång i maj (blir till amerikanska södern denna gång, woop).

typ så! läser och skriver alldeles för lite tyvärr. men jobbar mig igenom alex schulmans överlevarna just nu som det lär komma ett litet inlägg om så småningom.

hoppas ni har det fint. ser soligt och dant ut i sverige nu. puss.

22

Kommentera

Jag jobbar i bokhandel och möter emellanåt kunder som är hemma i Sverige ett litet tag men som egentligen bor nån annanstans, och som brukar passa på att köpa på sig en del böcker när de väl är hemma och hälsar på. Hur gör du??? Fattar att man kan prenumerera på ljudboksappar och att de också har en del e-böcker, men tänker på fysiska böcker. Säljer de svenska böcker på till exempel Amazon? Finns det svenska (nät)bokhandlar I USA? Eller fraktar adlibris och bokus utanför Sverige? konstig fråga kanske, men är så nyfiken!

Vicky

nej men ärligt. pocket shop är typ topp 10 saker jag saknar. SÅÅÅ mkt bra och billig och snygg litteratur i sverige. har inte köpt en enda svensk bok sedan jag flyttade hit 7+ år sedan lol. antingen lånat från kompis (som gjorde en jättedyr beställning från skandinavien som tog typ 1+ mån) eller fått skickat från JWHF/bonnier. saknar som tusan!

vilken aha-upplevelse om böckerna från kommentarsfältet, har liksom aldrig tänkt på att bristen på svensk litteratur är en av alla saknader som kan uppstå om man bor utomlands. (Jag bor ju förvisso inte heller i Sverige, men på en av de typ svenskspråkigaste platserna i världen så just den biten är inte så främmande här.)
kul att läsa vad dina dagar innehåller!

Vicky

ja man tänker ju inte på vad man har förrän man saknar det haha, mycket förståeligt! tack snälla 🙂 och välkommen till jwhf!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.