2021-02-18

just nu en februari.

hej hej hur mår ni där ute. jag ser att det är kallt och snö där borta. här är det halvkallt med eller iallafall om man jämför med vissa andra år, som förra året eller som då jag flyttade hit, 2014. då var det linneväder i januari och då bodde jag dessutom i san francisco som är känt för dimma och vind.

nu sju år senare glömmer jag fortfarande vilken årstid det är, vilken månad, jag läser svenska bloggar och scrollar olika instagramfeedar men snön känns som ett parallellt universum där borta någonstans. här står tiden still, har alltid gjort, men ändå har sju år gått som på en sekund, men som en evighet.

nu är det februari igen, den hade precis börjat trodde jag men nu var det plötsligt bara tio dagar kvar. tränar tränar tränar äter sover jobbar jobbar. dagdrömt om en midsommar i sverige men inte i år heller. det är en pandemi som pågår och vaccinationerna är försenade, doser kastas bort, köer växer. det är travel bans och visumgrejer, som alltid oavsett pandemi eller inte.

vill gå på bio helst. trängas på klubb. åka på festival. poolparty. spelningar.

fyller trettio i april men då kommer allt vara bättre. om två månader och elva dagar, fan vad kul vi kommer ha då. en pandemifödelsedag var nog, jag tar tillbaka det här året.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.