2021-01-31

det finns cancersläkt och psyksläkt. jag är psyksläkt.

bibbs är en utdaterad influencer som såsar runt i stockholm och lever lite halvt på sina kompisar och sin kille, baby. när baby gör slut med henne ställs hon inför uppdraget att snabbt behöva fixa fram hundratusen spänn om hon vill ha kvar lägenheten. vad gör man när man inte har nån utbildning eller talang? man får väl lösa nåt…kosta vad det kosta vill.

tone schunnesson balanserar precis som i tripprapporter mellan poesi och diskbänksrealism, bryter punktregler och flyter in och ut av ett stream of consciousness. jag tycker om att få följa med bibbs genom hornstull och odenplan, alla de gathörnen jag känner så väl igen. längtar hem nu.

en favoritmening förresten:

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.