2021-01-28

i love you so much-väggen och sånt.

det var vår andra och således även sista heldag i austin. jo vi var bara där från fredag sen kväll till måndag morgon nämligen. vi började iallafall med texmexbrunch på grizzeldas. ja den där guecen och queson jag visade sist om ni minns.

sen var man mätt så vi walked it off, förbi fina väggkonst.

kat, dee, klaud och mel. lost in austin.

vi tog en uber till the capitol men fick visst inte gå innanför staketet som man vanligtvis får. pga kaoset i capitolbyggnaden i DC så var det militärer som vaktade noga. och tur det, för det var en grupp högerextrema med enorma vapen som hängde i krokarna runt. sånt får man ju gå runt med här i texas sjukt nog.

vi gick nervöst förbi dem och beställde en uber några kvarter därifrån bort från denna stadsdel.

till south congress! en favoritstadsdel från sist jag var här. vi tog såklart turistbild vid den kända i love you so much-väggen. så fin.

och knatade upp och ner hela south congress och kikade i butiker, käkade glass och pausade för kaffe.

capitol building långt där borta.

älskade denna godisaffär! siri och jag var här för 1,5 år sedan med. en  favvo.

vintagebutikerna var målade så fint så fint.

och självklart hade cowboyboots-butikerna dom finaste neonskyltarna. synd att cowboyhattarna här kostar typ $450. jaja.

middagen fotade jag aldrig, det var fisk- och skaldjursrestaurangen perla’s jag var på sist som var så amazing så vi dök direkt på maten och glömde bort att föreviga. desserten däremot! vi tog en uber till ett annat område och restaurangen suerte och beställde en av varje på dessertmenyn som vi delade på. perfekt avslut på resan. så flög vi hem morgonen efter! snipp snapp snut så va texas slut.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.