2021-01-14

opublicerat.

jag hade en massa mappar på datorn med bilder från olika dagar där jag tagit bilder lite sporadiskt och som inte riktigt är spännande nog för helt egna inlägg. så tänkte att jag sätter ihop dom här! lite opublicerade glimtar från senaste tiden helt enkelt.

brukar ofta gå runt i little tokyo som ligger kanske 25 minuters promenad från mig. en dag såg jag den här fina skylten.

från samma dag i little tokyo! jag och min japanska kompis keita satte oss och käkade lunch (när restaurangerna fortfarande var öppna, allt är ju helt stängt här ni vet?). i förgrunden okonomiyaki som är en sorts matpannkaka, takoyaki uppe till vänster (friterade bläckfiskbollar) och vitkål. dödsmätt blev man.

jag en vanlig dag i träningskläder. har nästan bara matchande set, man måste ju va snygg när man tränar.

en fin solnedgång från siris balkong!

detta var från när jag och jens var i palm springs. finns såå mycket fin arkitektur där, så vi körde runt och kollade på fina hus. detta med badringar var gulligt tyckte jag.

så som helgerna ser ut i LA! sol och hike alltsom oftast. just denna var från solstice canyon i malibu. mmm havet

en dag nyligen i området echo park. detta e en fin bokhandel med ett café i. tänkte mest ta bild på hur fint ljuset var just där och så råkade dom två krama varann precis då. fint.

jättebreda santa monica beach och stilla havet. 2019 jobbade jag ett kvarter härifrån och vi hade havsutsikt från kontoret. det var tider det. fast jobba hemifrån och inte behöva åka tunnelbana en timme dit och en tillbaka är ändå fett måste jag säga.

en outfit! safariklänningen som jag kallar den e från h&m och så ett par favoritboots från shein. och raggsockor pga vintermysigt.

miami! det var ju nyligen ni vet. så fint på south beach där jag och siri hängde mest.

känner ni till duktiga @itsaliving? en väggkonstnär man älskar.

hikeade ensam en morgon nyligen pga varför inte. lyssnade på podd och tog det precis så snabbt eller långsamt jag kände för stunden. det var så fint och klart denna dag, ser ni griffith observatory där borta? och så dom snöbeklädda bergen så fint så fint.

jag hade (som alla år, lol) inga särskilda planer för nyår, så jag och siri tog en hemmakväll hemma hos henne med massa gott plock och bubbel.

till hälften i glitterkläder och andra hälften i myskläder. så himla fint avslut på året.

35

Kommentera

en-lang-blondin

Älskar dina bilder! Min ressugna hjärna suger in allt.

tack finis! jag saknar sverige så himla men LA är ju inte fy skam heller. kram 💕

Du verkar bo på världens mest estetiskt tilltalande ställe! Blir alltid så glad av att få se bilder från var du är och har varit

å så fint att höra, tack 🥰 ja fult e det inte här tack och lov

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.