2020-12-31

om 2020.

vi gjorde det fan. tog oss igenom 2020. jag skriver detta i förtid men hoppas att jag firar med negativt covidtest efter miami och kanske middag med några kompisar (eftersom ju allt här i LA är superstängt, inga barer eller restauranger öppna förutom några för takeaway). men här på bloggi fortsätter som jag alltid gjort, med en lista för att summera året. om ni hängt här på min blogg ett tag vet ni att jag gjort detta även 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011. ni kör vi sista inlägget för i år

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? tänkte på detta nyligen och kunde knappt komma på något, men blev blond för första gången!
höll du några av dina nyårslöften? hade inga!
blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? jomen några bekanta.
dog någon som stod dig nära? nej tack och lov. vi forsätter denna trend tack.
vilka länder besökte du? inte lämnat usa i år! covid hände ju som ni kanske känner till. men drog ändå till LA två ggr när jag bodde i oakland början av året innan jag flyttade tillbaka ner, san diego, chicago, palm springs, miami, samt diverse småutflykter (santa barbara, laguna beach, carlsbad, malibu) så ska inte klaga.

vilken kändis var du mest sugen på? alexander hodge och kendrick sampson, båda från insecure slår ju inte fel.
vilket datum från 2020 kommer du alltid minnas, och varför? 6 januari när jag började mitt nya jobb efter 2 månader av arbetslöshet, visumpanik och stress. och 30 juni när jag äntligen flyttade tillbaka till mitt älskade LA!
har du varit sjuk eller skadat dig? nej!!! tack gud. i ett pandemiår till och med? sjukt tacksam. (om jag nu inte blir smittad sista dagarna i miami – skriver detta inlägg innan resan eeeeehe, jinxar jag nu?)
bästa köpet? hmmm. en fet gucciring och en ny kamera (sony alpha 6000) var två *investeringar* : )
vad spenderade du mest pengar på? gud hyra …. måste flytta i sommar för jag betalar lite väl mycket just nu tycker jag. men fint bor man iaf!

de bästa nya människorna du träffade? mina kollegor är nice, ett bra team att jobba med. annars har jag nog inte lärt känna så mycket nytt folk…man har ju mest suttit inne det här året : ) så har mest jobbat på befintliga relationer.
vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2020? the box och ballin’ (båda av roddy rich) och don’t be mad at me med problem, freddie gibbs & snoop dogg.
vad har du tittat på? (film, tv, serier…) insecure! bästa. plöjde även igenom breaking bad 15 år efter alla andra och silicon valley.
årets roligaste fester? ha, såååå få i år ju. men halloween var superkul, när jag och ett helt gäng av mina kompisar som bor i området körde en ”apartment hopping” och tog ett pitstop varje lägenhet och drog vidare till nästa.

vad fick dig att må bra? kunna flytta tillbaka till LA!!!! var ju tvungen att flytta tillbaka till SF i januari efter ca 9 mån i LA pga jobb- och visumkaos vilket kändes som livets nederlag. men tack vare (!) corona så fick jag jobba på distans permanent fr o m i somras. yay!!
hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? näää hata haha. hade några småtjafs här och där bara men sånt händer!
största musikaliska upptäckten? jack harlow på senaste. så bra! annars bara lyssnat på samma hiphop om och om heeeeeh.
årets bästa film? gud har jag ens kollat på film i år? TYP INTE. kan inte minnas att jag sett film. kollade om inception …… det var det. jag är livets minsta filmkollare.
vad gjorde du på din födelsedag och hur många år fyllde du? fyllde 29 den 29 april (golden birthday kallas det här i usa), allt var så corona-öde och läskigt då så ingen svävade ut speciellt mycket alls. jag firade iallafall med siri, vi picknickade pizza och bubbel utomhus i solen och fortsatte med ostbricka och vin hos mig sen. var så fint ändå.

ok 2021 i’m ready for you. snälla var schysst.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.