2020-12-08

den otroliga kaktusöknen.

det var ju thanksgiving här i staterna härom veckan, i slutet på november. jag och en av mina favoritpersoner jens som jag brukar resa med då och då hade bestämt att vi skulle ut till palm springs som är här ute i kaliforniens öken ungefär 2 timmar från LA. hade en så fin långhelg som jag måste visa.

på torsdagen körde vi ut till nationalparken joshua tree, som är namnet på både själv nationalparken och dessa otroliga kaktusväxter. fick precis lära mig att namnet kommer från joshua i bibeln, som tydligen sträckte upp armarna mot himlen för att det skulle regna. och det passar ju bra i en öken.

det var så fint så fint. istället för att jag ska babbla på om det kan ni väl se själva och beundra detta vackra landskap. varsågod bildkaskad på öknen men missa inte den 8 veckor gamla pomeranian/huskyn jag sprang på:

32

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.