2020-12-03

ett hål.

är faktiskt otroligt ledsen dessa dagar. eller inte varje dag hela tiden men att bo i den här pandemin är så jävla jobbigt. mest att vara så långt ifrån sverige och inte kunna åka dit nu.

LA är så fint och jag tackar livet varje dag för att jag kan bo allt detta flotta jag har byggt, men det gör det faktiskt inte lättare alltid, för vad är guld och gröna skogar när man längtar hem. vet att sverige är kallt och slaskigt just nu men hade faktiskt kunnat ta det just detta år för att kunna flyga hem.

räknar ner dagarna tills vaccinet kommer, antar jag. kanske finns en ljus vår någonstans där bakom. men så svårt att se när det kommer notifikationer om att dom uppskattar upp mot en halv miljon döda i usa innan februari. det är en sådan ofattbar avgrund.

de flesta dagarna är jag glad, pepp och tacksam. det är en tjugofemgradig sol och jag tar roadtrips till vackra öknar (ska visa bilder från thanksgiving snart). men ibland snubblar man in i ett hål och så får det vara. så som livet är, ett evigt snubblande.

hoppas ni har det bra.

44

Kommentera

Anna María

Fan alltså. Känner så med dig. Ta hand om dig där på andra sidan pölen och håll i och håll ut så tar vi oss igenom detta. KRAM

Vicky

ja vi måste. kram fining.

Lina

Det är så jädrans eländigt. Ta hand om dig och var snäll mot dig själv. Jag har startat ett nytt jobb och känner mig aspuckad i perioder och inte har jag några kollegor att bolla med. Det är ensamt och trist. Men vi får försöka vara starka tillsammans och detta har ju också ett slut. Snart. Vi har gjort det värsta nu hoppas jag. Kramar

Vicky

det hoppas jag med. stor kram.

Elin

å känner likadant! Livet känns så tufft just nu. Skickar massvis med styrka!

Vicky

2021 är inom räckhåll … hoppas det blir bättre då. kram.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.