2020-11-09

HÖJDPUNKTER.

sedan sist. så mycket som hänt ju. biden vann presidentvalet. ändå?! trodde ändå inte det. eller jag tänkte ju såklart aldrig att trump skulle vinna the popular vote men tänkte ändå att massvis med röster ”mystiskt” skulle försvinna och han skulle lura till sig fyra år till. men så blev det inte tack och lov.

jag och siri tog en eftermiddagsfirning på vogue-snygga marco polo med bubbel och ostron. i blått fluff, delvis pga kallt och så vill man ju inte klä sig republikan-rött en dag som denna hallå.

har även fått blommor av sofia samt varit på bottomless mimosa-brunch med discotema med siri! innan det blev så himla kallt här i LA. utomhus och socially distant såklart, det är ju pandemi fortfarande men ändå tacksam över att bo i en stad där det inte sjunker till minusgrader iallafall. fick äntligen använda discokuleklänningen från zara för första gången som jag köpte strax innan covid slog till. vi gillar glitter!

och så det bästa av allt såklart. fick äntligen träffa min T!!!! väntat på denna dagen i år. visade honom mina tatueringar av hans låttexter och han sa ”damn that’s sick”. mission accomplished. kan dö i lugn och ro nu : )

 

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.