2020-10-20

här och nu.

man blinkade och så var det oktober. det är fortfarande utan jacka-väder för vi bor i LA men ibland ryser man till av en kall vind på kvällen och solen ligger så lågt nu att det är skugga över poolen nästan hela dagen.

har bokat resor till palm springs och miami beach. ledsamt att corona och visumlivet hindrar mig att åka utomlands men är tacksam och pepp för dessa stundande äventyr. känns långt bort men 2020 går snabbt, en blinkning så har ännu en årstid gått.

oktober till april var ett svårt halvår men jag tycker om denna halva av 2020. jag är tillbaka i LA, jag blir en fjäril här. jag äger downtown, det känns som mitt lilla, smutsiga, knäppa, oomtyckta kungarike. älskar dessa kvarter ändå.

det är tjugonde oktober och om fem dagar han ett år gått sedan mitt tunga halvår började. men jag är här, ett år längre fram och hundra steg minst. på en ljus plats. älskar mitt nu. ❤️

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.