2020-10-07

whipped eggplant & apelsinvin.

élephante är en pärla i santa monica dit jag och siri tog oss en lördag. mkt pepp på att sitta på en terrass.

det är ett italienskt ställe och tydligen är deras whipped eggplant en grej. DET VAR DET! mmmm vet inte riktigt vad dom gör med den men en mjuk röra som silke med olivolja och serverat med en enorm brödpuff. vi gillar bröd.

till huvudrätt musselpasta med massa vitlök och olivolja eeeeeee ja.

två glas naturvin och en bästis på det så är man GOLDEN. en favoritsysselsättning på helgen ändå. typ vakna, träna, duscha, sminka sig och sitta på nåt trevligt tak och äta goda grejer i typ timmar. älskar detta liv.

hur mycket älskar man kolhydrater? menar det.

sen var det ju inte tråkigt att vi hade en snygg och flirty servitör med. bytte vi nummer? ja. var han skittråkig på sms sen? också ja. nåväl!! roligt ändå att leva sitt bästa liv i LA och stöta på olika muskulösa snyggingar med gott samvete hehe. där kanske man inte är om 10 år, eller vem vet helt ärligt det kanske man visst e

ok men ????? haha. vår sjuka efterrätt var en pavlova med vit chokladmousse och passionsfrukt. socker som fan but i’ll take it.

tack santa monica!

och tack élephante! tack kolhydrater. <3

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.