2020-09-30

anden i aladdin och två typer av pizza.

tog mig en stund att komma hit men nu drar vi igenom sista chicago-dagen från min tripp ett tag sedan! det var måndag och labor day och jag ville spana in hipstriga logan square. denna plant-art påminde mig om min favvo tyler the creator som ju har en låt som går såhär.

åt förresten den mest amerikanska dinerbrunchen den här dagen. vändstekta ägg med veggies och hash browns samt french toast och bottomless coffee. så då vår jag tvungen att walk it off så jag inte fastnade i matkoma.

logan square var fint men ganska stängt denna labor day. fina moments här och där dock.

!! denna wow. robin williams finingen.

när jag spanat klart i det området hoppade jag på tunnelbanan in till stadskärnan, the loop, igen.

prommade längs med chicago river med min nya kamera som jag kanske inte fått till 100% än hmmmm varför detta gryn. aja.

mitt delmål var millennium park. men först spana lite arkitektur.

mmmmm mums fint. tror detta var ett radisson.

heeeeej bönan och hej millennium park! cloud gate aka the bean ni vet? det roliga med corona är att denna alltid brukar vara helt omringad av massa folk men nu hade dom satt upp ett staket så man skulle social distance. perfekt så bilderna ser tomma ut och inte som sist jag var där 4 år sedan.

här brukar dom hålla konserter och sånt. eller brukade, innan 2020 slapped us in the face. undrar verkligen när man kommer kunna gå på konsert igen.

gick vidare mot stadsdelen west loop för att spana in ett pizzaställe som folk tipsat om.

bonci! det är tydligen en pizza på focacciabröd och som man köper på lösvikt! jag testade tre olika. var gött!

mitt plan gick senare på kvällen så jag började ta mig tillbaka till river north där jag bodde. först en liten manikyr cause why not och så plocka upp mitt pick och pack från hotellet.

och innan planet gick tillbaka till la var jag ju SÅKLART tvungen att käka chicagos specialitet – deep dish pizza. som typ en pizzapaj. från en av deras absolut mest kända ställen, lou malnati’s. AH alltså dödennnn så gott. en perfekt avslutning på min ensamresa till chitown! tack gulliga staden.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.