2020-09-05

staycation och vacation.

denna helg är det långhelg här borta! labor day på måndag är en röd dag, och på långhelger passar jag alltid på att dra iväg nånstans. så igår flög jag till chicago för att äventyra och turista! så häng med på insta (@vickyverymuch) vettja, annars rapporterar jag tillbaka här på bloggen när jag e tillbaks såklart.

men, hade även en staycation på hoxton hotel här i LA bara tio minuters promme från mig härom veckan! dom hade nån kampanj med billiga rum och jag lyckades haffa ett : ))

hoxton LA är relativt nyöppnat – mindre än ett år gammalt.

sextiotalsvibes med retro-modern smegvattenkokare.

sååå fina inredningsdetaljer. älskar lampkupan.

cute.

var tyvärr här såååå kort kändes det som! efter jobbet en torsdag, en kort natt och så hetsjobba, träna, och checka ut. hade velat hänga lite längre.

gulliga nyckelkort med, dock mer san francisco-vibes än LA med den spårvagnen? fint oavsett.

älskar hotellvibes! känns alltid exotiskt och semesterlyxigt tycker jag. och då var jag ändå bara typ 5-6 block hemifrån lol.

där uppe på taket ligger pilot som är hoxtons takbar. mitt nya absoluta favorittak, dom har en otrolig meny med mat (allt jag testat har varit asgött), spännande drinkar och superloungig och fin stämning. gå hit!!

på hoxtons bottenvåning ligger brunchrestaurangen sibling rival, men den e stängd för tillfället pga en liten pandemi som just nu härjar.

på torsdagkvällen efter jobbet skulle jag upp till taket (obvs) för za’atar pommes och drinkar med en bloggkollega som också nyligen flyttat från sf till LA, renee.

drog på mig en jumpsuit från weekday och lulus-heels.

var för mörkt för att fota, men fint var det med en liten catchup över ett glas. gonatt!

dröm att få vakna i detta moln då. vi får väl se hur chicago-hotellet jag bor på denna helg mäter sig mot hoxton?

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.