2020-08-11

nio timmar i san diego.

jag tatuerade ju händerna som ni vet. men eftersom det är så speciell typ av tatuering ville jag hitta en som var expert på just det, så det inte går bort direkt och sånt. hittade en mästare på handflator i san diego! och eftersom jag inte kör bil så hoppade jag på ett tidigt tåg kl 06.52 en lördag söderut. herrå downtown la!

tre timmar var jag framme i soliga san diego!

sist jag var här skulle jag till wine country temecula som ligger utanför SD med amber i oktober.

det är alltid soligt och rent med tysta höghus här känns det som.

min tatueringstid var ungefär två timmar senare så jag hade planerat brunch innan. gick förbi denna gulliga. bioskyltar e bäst. (LAs ace hotel och oaklands grand lake theater sätter förresten alltid upp fina meddelanden på sina – ace hotel mer fina filosofiska, och grand lake theater mer politiska anti-trump meddelanden hehe, älskar).

hittade brunch! en masssssiv rösti med lax, cream cheese och pocherat ägg. SÅ gott vare. plus fin tallrik.

iskaffe till det såklart pga varmt.

kikade på kartan och tatueringsstudion var ungefär en halvtimmes promme därifrån, så jag gick. soligt och tyst, så som san diego är.

sen tillbringade jag 2-3 timmar utan att fota i obeskrivlig smärta lol, men resultatet får fick va värt det : )

utmattad var jag, så jag satte mig på en uteservering. trailer park after dark hette detta plejs och deras tema var trailer trash (their words not mine), och stolarna var omgjorda kundvagnar. gillart!

en kall tall can med mango whiteclaw mmmmm! i papperspåse, och med plastblommor i alu-burk bredvid för att passa temat.

hade tänkt ta tåget tillbaka med men min kompis david smsade och sa att han var sugen på en roadtrip och skaldjur (mvg), så han körde ner till san diego för att möta upp mig!

en jävla PLATÅ beställde vi.

david matchade hummern med. ahhh så trevligt att man kan äta ute ändå såhär i coronatimes. massa skaldjur och crab cakes, och vin …

och grillad bläckfisk med chimichurri och vackra lila potatisar.

och så denna som avslutning. *emojipengar som flyger iväg* får representera denna dag men YOLO som man säger. så värd dag ändå. sen körde han mig hem och jag däckade i bilen pga låååång dag. men. älskar livet ändå.

24

Kommentera

tycker första bilden i det här inlägget är SÅ fin. som en liten tavla

Vicky

å är det sant! vad fint 🙂 för jag var osäker på den!!

Josefin

Så himla mysigt inlägg!

Vicky

vad fint att höra!! kram 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.