2020-08-04

en pion i mina händer.

en ny vän har jag, som sträcker sig över båda handflatorna. nio dagar har jag haft den än så länge och vi lär hänga ihop tills jag dör. tycker om den så mycket! så till den grad att jag gör avkall på stänger och vikter i typ sex hela veckor. va!!! samt genomled dryga två timmar av aaaaappppesolut tortyr. jaja, nu är den där iallafall.

hoppas ni gillar den. eller förresten, det struntar jag i om ni gör. den kanske är lätt att ogilla pga diverse. men jag gillaren & det är ju det som räknas.

37

Kommentera

Nastasja

Den är OTROLIGT! Älskar den

Vicky

ahhhh tack hjärtat 🙂

Sara

Cool!

Vicky

tack!!

FANTASTISKT vacker <3

Vicky

ååå glad jag blir, tack!

Anna

WOW! snyggaste jag sett!

Vicky

men hur fint sagt??! TACK

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.