2020-07-28

tre-listan.

3 ställen jag bott på.

oslo – varje sommar och vinter mellan typ 2012-2016. säsongsjobbade på gudrun sjödén och fikade på grünerløkka mest.

new york – på manhattan med denna utsikt från mitt lilla lilla harry potter-rum. var där i tre-fyra månader och praktiserade på reklambyrå.

san francisco – det ställe förutom stockholm jag bott längst på. 5,5 år bodde jag där! var sååå trött på sf precis innan jag flyttade till LA men kommer alltid älska ändå den staden djupt såklart.

de 3 bästa dryckerna.

mina absolut bästa skulle jag *egentligen* säga är vatten (ällllskar vanligt vatten) och cola light men det är ganska platt att säga det. dessa tre smäller högt med:

kaffe! mmm cappuccino och typ en kanelbulle eller ostmacka eh ja tack.

matcha e gott! dricker inte det så jätteofta men det e nice. och estetiskt tilltalande med.

är egentligen inget jättefan av hur alkohol smakar generellt? men ett kallt glas vitt på sommaren e ju trevligt. mer för vibesen.

mina 3 bästa maträtter.

eh om jag typ blev STRESSAD av att ens behöva lista topp 3? eh jo lol. D GÅR INTE. älskar typ all mat serri. så här kommer tre riktigt trevliga matupplevelser istället:

en oväntad hit – polenta med tomatsås och pocherade ägg. SÅ gott. på margot här i LA.

mmm älskar sånt här. brunch med massa plock!! lax, bröd, avo, kaffe, sånt. dröm. denna va på wulff & konstali i köpenhamn.

ryska vareniki på cinderella i sf! känns som min barndom (e ju halvpolsk så åt mkt av detta mumz). mmmmm mat älskar mat så jag vill gråta litt.

3 av mina bästa resor.

guuvasvårt att välja!! här e tre amazing iaf:

utah & arizona 2018. roadtrippade med jens en långhelg till bl a monument valley (ovan), antelope canyon, bryce canyon, horseshoe bend, goblin valley etttc. så otroligt landskap.

min första stora resa ensam! 2013 när jag fortfarande bodde i sverige och åkte på ensambackpack till new york, mexiko, kuba, jamaica, bahamas (ovan) och miami. ett äventyr!!

new orleans med siri 2017! så speciell stad. varm och fuktigt, så otroligt vackert, och konstant fest på gatorna. plus alligatorer!

3 bra klädesplagg jag äger.

denna ensemble – adidascroptopen och fotfollskjolen! överanvänt båda dessa senaste åren. så min stil! sporty spice.

blå fluffjacka som jag bytte med sandra mot en flaska cava. älskaren.

och såKLART jumpsuiten från nooworks. mitt nummer ett mest komplimangsgenererande plagg hehe.

3 bilder från 3 bra stunder i mitt liv.

första gången i usa i min absoluta drömstad new york med killen jag var ihop och såååå kär i. vi hade en sån jäkla drömresa. shoppade, vandrade storögt längs avenyerna och hånglade i central park. drömresa.

när jag äntligen efter månadsvis hade fått ett jobb här i LA i mars 2019 och klev ut på min flotta balkong för första gången.

awww denna. förra sommaren när jag åkte hem till stockholm och mötte upp med nessie och joanna som jag känt sen jag var 4-5 år. vi käkade på urban deli, fikade på café 60 (ni stockholmare VET vilken tonårsthrowback det e!!) och drack bubbel på en solig balkong och larvade oss till sent på natten. ÄLSKAR DOM.

3 bilder jag tycker om. 

new orleans! hur fint.

highway 1 mellan sf och la. färgerna hallå.

och så en älg från skansen förra året pga gullig och fint ljus.

d va allt!! puss

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.