2020-07-23

ett fuck you till dom som rånade mig.

sååå ja, i mitten på maj blev jag alltså rånad på gatan i oakland. blev av med min vintage louis vuitton, och i den min trehundrafemtiodollars-gucciplånbok (innehållande körkort, betalkort, kreditkort, alla andra kort, cash), iphone, nycklar, airpods … ja allt. det fullkomligt SÖG. det tog såklart ett litet tag att fixa reda på allt igen, och jag har fram tills nyligen bara gått runt med en liten korthållare.

men nu nyligen vågade jag mig på att köpa en fin plånka igen. spejade runt lite och landade på denna. en mulberry x acne studios.

mmm så fin är den med deras gulliga gemensamma logga och räfflade yta i mörkbrunt läder.

och en lång hasselnötsbrun läderögla med deras namn stämplade längs.

ett fuck you till dom som rånade mig helt enkelt. hoppas jag får behålla denna länge länge.

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.