2020-07-13

hej LA!

e tillbaka nu. på min favoritplats kanske på jorden. downtown la!!! ser ju kanske så lätt ut när man läser en blogg eller kollar på en instagram, att jag bara vips flyttade ner till LA och sen upp till oakland och så ner till LA igen. men jävlar vad mycket jobb det varit alltså. så mycket stress med jobb, visum, pengar, hyreskonstrakt, flyttlass och annat. men nu e jag här iallafall.

flyttade till och med in i den byggnaden jag bodde i tidigare för varför ändra på ett vinnande koncept. balkong och pool e ett måste.

älskar downtown LA för det är väldigt promenadvänligt, mycket snygga höghus (lite som en slice av new york alltså, minus snö) och art deco-vackert.

kolla bara!!! älskar denna plats. ni vet väl att jag har downtown LA intatuerat på låret? (i den instaposten skriver jag förresten lite mer om när jag behövde flytta ifrån LA i januari).

så lycklig över att va tillbaka. mmmm.

29

Kommentera

Sara

Vad glad man blir över att läsa hur lycklig du är nu och hur hemma du känner dig i LA. Nu kan det bara gå uppför för dig. 🙂

Vicky

ååå tack! så fint att höra. så känns det ja! 🙂

Jeg er så glad på dine vegne! <3

Vicky

ååå tusen tack fina!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.