2020-07-09

hejdå oakland.

joooo jag skrev ju ett hejdåinlägg om sf sist. men jag har ju bott i oakland denna vända (sedan i januari när jag flyttade tillbaka upp alltså), som är på andra sidan bron från sf. hejdå oakland!

detta var inte sista sista gången jag knatade runt, men sista med systemkameran (säger man ens så? använder vi ens systemkameror längre? har mobiler bättre kameror numera?) ja alltså jag vill ju fortsätta med systemkamera på bloggen och mobil för instagram men HUR SOM HELST gud vad oviktigt. här är några gulliga kanadagäss i lake merritt iallafall.

det är en skitfin sjö här i oakland som är exakt fem kilometer runt så den är superpoppis för folk att promma, jogga och bara hänga runt.

oakland har sina trevliga och mindre trevliga områden (blev ju bland annat rånad i maj lol), men lake merritt e mkt mkt fint och trevligt.

på sjöns östra sida är det alltid LITTTT. festens centrum. har tyvärr knappt varit del av så många fester här mest eftersom det varit corona mestadels av tiden jag bott här men aja.

josh kom över från sf en solig dag och vi käkade på gräsmattan mmm. en fusion-filippino-burrito för min del nom nom.

så ser man ut om nån glömt.

och här är förresten min utsikt från balkongen! från min lägenhet jag bott i i oakland alltså. inte velat lägga ut för mkt för det finns ju psychos men jag bor ju i LA nu :’)

det var det! herrå oakland! herrå denna balkongutsikt för alltid! see u never :’)

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.