2020-07-06

en sista vända i san francisco.

precis några dagar innan jag hade börjat packa mina kartonger till LA så klädde jag upp mig för middag i marina, på san franciscos norra kant (en av dom tre middagarna jag skrev om nyligen). i min favvo-safariklänning från h&m och vita klackarna från shein.

efter middagen knatade vi runt i marina, jag och siri. en sista gång för min del!

hänger inte här så ofta annars heller eftersom jag alltid bott ganska långt ifrån just detta område, men är alltid fint att hänga på ställen andra än sina standardkvarter.

sanningen just nu japp.

sa hejdå till alla gulliga tinnar och torn som san franciscos trähus rockar som ingen annan stad.

en grej man kommer sakna är ju de oteeeroliga fasaderna. baaara sf som har detta.

mmmm lilla pastelldröm.

älskar ju den här staden ändå! har ju bott här i bay area sammanlagt i typ 5,5 år (+ 9 mån i LA och ca 3 mån i NYC = 6,5 år totalt i usa, ja det stämmer ja). men ska bli skönt att flytta ändå haha.

planen är att jag ska flyga upp hit ungefär var tredje månad eftersom jag fortfarande är anställd på mitt samma jobb, och dom är här i sf. så helt hejdå blir det ju inte till dessa tjusiga hus.

mmmm gullis. sf visade sig verkligen från sin bästa sida denna dag. vanligtvis kallt och dimmigt här i marina och pacific heights, men denna dag var det ingen jacka-väder.

herrå alla backar!! också nåt som absolut inte finns på samma sätt nån annanstans.

sååå mysigt att första utemiddagen och första kvällen med utedrinkar även blev en sån fin avskedskväll till denna sidan av san francisco. puss.

17

Kommentera

L

Har nog aldrig riktigt fattat vad du jobbar med? Önskar härmed inlägg om det! 🙂

Vicky

åh, ja! copywriter! men kan skriva en liten grej om det, var nog ett tag sedan sist 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.