2020-07-02

NU JÄVLAR.

nu e det gråtstatus på mig typ. ni minns kanske i slutet av förra året och i början av det här året att livet var lite kaos hos mig och att jag behövde flytta tillbaka upp till bay area. jag skrev inte så jättemycket om det här på bloggen, däremot lite på instagram. det var ett trauma alltså. bli av med jobbet pga mass-layoffs när man e på visum, då riskerar man även att bli utkickad ur landet. sån sjuk stress det var. var månader av ångest, depp, stress och ovisshet.

lång historia kort, ville hur som helst inte allt flytta upp till bay area från mitt älskade LA men var helt enkelt tvungen. men nu. men nu. men nuuuuu. tack vare covid (faktiskt …), mitt grymma jobb, och en jävla massa envishet från min sida så fick jag fantastiskt nog flytta tillbaka ner!!!!! så det hände. i förrgår (eller när jag skriver detta har det iofs inte hänt än, så får verkligen hoppas att jag och kayla som ska köra ner inte hamnat i nån bilolycka på vägen ehe) jaja. är SÅ GLAD.

förhoppningsvis är detta den sista flytten på lääänge. har varit såå mycket flyttande senaste åren. vill bara stanna i LA nu tack.

hurra!!!!

35

Kommentera

Hanna

GRATTIS!!!! Gud vad kul. <3

Vicky

taaaack!

HURRA!

Vicky

eller huuuur!! tack fina!

Gabriella Skog

SKÖNT. Grattis!

Vicky

så himla! kram

Siri

ENDELIG. blir så bra og bad ass at du fiksa det

Vicky

jaaaaa yolo

Anna María

Men ja vad fint!! GRATTIS!

Vicky

tusen tack bästa!

JAAAA vad glaaaad jag blir <33333

Vicky

åh TACK!!!!!

Lena

Så happi för toi! <3

Vicky

merci gullis!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.