2020-06-29

tre middagar.

jaaa nu vettni. här i cali öppnade ju restauranger och sånt upp igen efter att ha vart stänga länge länge. får se hur länge det stannar öppet, med tanke på hur sjukt kurvan går uppåt här i usa kanske dom stänger ner igen. nåväl.

jag har skitspännande nyheter!!! men det kan vi ta senare i veckan :))) först tre middagar från juni!

min och siris första middag ute efter månader av isolering! otroligt. det fick bli prosecco såklart. obs alla varningsskyltar i bakgrunden heh.

jag åt en thaivariant på fisk med shimeji och lite annat. gott vare!

och pepp var man! dessutom ingen jacka-väder mmmm. drömmigt som tusan.

den andra utemåltiden på senaste var på tacolicious. det var jag och min vän amber som käkade tacos (en fisktaco och en med grillad oaxaca och blomkål för min del mmm), samt delade på ris och bönor, och nachochips såklart. plus passionsfruktsmargaritas! tipsy blev man, ens tolerans är supernere nu efter pandemi-isolering.

allt e så NAJS ute i den riktiga världen nu. (nej jag fattar ju att det är riktigt hemskt där ute och vet att många är förbannade på oss som varit ute och ätit pga själviskt, iaf här i usa finns den attityden) men låt mig njuta lite!!! har mask annars hela tiden, lugn.

tredje (som jag tagit bild på, har faktiskt vart ute några gånger till) var i oakland på mexikanska agave. åt någon sorts bowl med fisk och grönsaker. samt en blaskig bloody mary men det gjorde inget.

hej siri!!! och hejdå oakland. (vänta vasaaaaaruuuu? fortsättning följer ……)

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.