2020-06-15

juni genom åren.

detta år är ju som bekant en brinnande container. ännu mer så här i usa när man inte får resa nånstans (skulle egentligen hem till sverige i 2v nu i juni, men det blir ju inte av nu!!!! ledsen). kan vi bara ignorera 2020 och drömma oss tillbaka till andra junisar? ok.

2019.

ett år sedan bodde jag i LA och var på dejt en en dag på enormmmma museet getty. fint vare, eller ja själva dejten var väl ok men museet är drömmigt. dra dit nån gång om ni kan.

2018.

bodde i san francisco och gick på tax-meetup! alltså?? älskade denna derpiga till exempel, med permanent tunga som hängde ut stackarn.

2017.

har väldigt få bilder från juni 2017, men en fin är denna. om ni följt mig ett tag vet ni att fasaderna i san francisco är färgglada och supervackra, men denna tar väl ändå priset? djungelhuset i noe valley.

2016.

pride är det ju varje år i juni. sf är ju pridestaden nummer etttt, så det är galna fester här varje år som inte är 2020. 2016 var jag, mark och garrett på pridefest ihop. cheerleader-kittad var jag, för det är festligt som fan.

2015.

detta år pluggade jag fortfarande och hade därmed även långledigt mellan terminerna. jag och jens tillbringade således 3,5 veckor på hawaii! maui närmare bestämt. nästan en månad av paradis. suck, va najs livet va innan man blev vuxen på riktigt.

2014.

bodde och sommar/vinterjobbade i oslo några säsonger, kanske ni vet. detta år firade jag och min vapendragare toffe svensk midsommar nånstans på vischan utanför oslo. köpte för övrigt den där klänningen 2013. om jag har kvar den? japp.

2013.

speaking of 2013, detta hade jag för mig den sommaren. ensambackpack i karibien! det största äventyret typ. just här var jag på kuba. DRÖM det var wow. cigarrer överallt såklart.

2012.

hehe, fika. då vet man att man är hemma i stockholm. bodde ju i frankrike andra halvan av 2011 och första halvan av 2012, här måste jag precis kommit hem igen. fika är det enda jag vill göra när jag kommer hem efter att ha tillbringat en massa månader utomlands.

2011.

stockholmssommar mmm. är på djurgården här av någon anledning. tror jag firade min kompis katrins student eller nåt. vi var säkert i nån park och drack öl, literally det enda vi gjorde mellan 2008-2011 känns det som.

har inga fler systemkamerabilder från juni tidigare år. började gräva men hittade kassa mobilbilder och sen blev jag indragen ner memory lane på helt andra irrelevanta grejer.

denna juni är ju kanske inte lika revolutionerande och sommarpepp. MEN – jag har nåt stort som händer i slutet på denna juni ändå. skiver mer om det snart. puss.

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.