2020-05-11

födelsefirandet!

häng på på min tjugonioårsdag som hände den tjugonionde april! började väldigt lägligt med acaibowls-bud från toasty sf. nom nom.

mot lunchtid mötte jag upp med min bästa person siri! i allt coronakaos har vi iallafall varandra. och vädret blev (trots att det började lite osäkert) fint nog till att sitta ute och käka pizza, tryffelpommes och caesarsallad ute på en filt!

och bubbel såklart! hade faktiskt gett siri just denna flaska i vår femårs-vänskapspresent typ tre veckor innan som vi korkade upp nu. två firanden i ett litegrann!

fick presenter, gula minicupcakes och mörklila tulpaner! love <333

skål för 29!

ser ni tjocka dimtäcket över san francisco där borta? jag bor ju numera på oakland-sidan som är på andra sidan vattnet där det vanligtvis är lite varmare och soligare, så vi hade det fint hos oss.

prommade hem till mig efter picknick och jag packade upp den där ljusgula boxen som jag fått av en kollega.

superlyxigt godis från sugarfina! mmmm smakar som 1000 dollar typ.

jag hade även beställt en ost- och vinbricka från sf wine & cheese, så den jobbade vi sakta men säkert upp med. MMMMM dekadens vinner när man fyller år såklart.

bästis <3

älskar dem!!! som mörklila siden.

satte dom i min nya vas (hade faktiskt ingen vas innan??) från target. den e snygg, gillar den. hurra för att fylla 29 och få en så fin födelsedag trots coronajäveln. yay!!

21

Kommentera

dekadens vinner alltid. men extra mkt vid födelsedagar förstås!

Vicky

ELLER HUR

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.