2020-05-04

massivt födelsebling.

ah! födelseveckan (förra alltså) var så najs. ska posta ett eget inlägg om själva dagen men idag: min maffiga födelsedagspresent till mig själv! 29 den 29:e betyder GOLDEN YEAR. och då får man treata sig själv. eller ja, jag köper iofs alltid nåt najs till mig själv på min birthday.

får man förresten skriva om dyra saker man köpt ens längre? eller är det för mkt privilegium och typ osolidariskt???? looolll skoja men man har ju sett en bloggare eller två bli påhoppade. hur som helst struntar jag blankt i det! så här kommer mitt feta dyra bling LOL:

i ett solgult paket från selfridges.

en liten ormlåda. åh.

finaste tygpåsen i med?

*änglakör*

ALLTSÅ. har man sett nåt mer kungligt i sitt liv eller? NAE trornte det.

tung som satan är den med hehe.

kanske inte en vardagsring direkt lol, men helt klart värdig en födelsedag. tack, vicky. varsågod, vicky. <3

28

Kommentera

midis

OMFG! Så fin!!

Vicky

aww haha TACK <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.