2020-04-29

29 ON THE 29TH

(21 22 23 24 25 26 27 28)

min favoritdag på året! självaste födelsedagen! hurra hurra kul. dessvärre väldigt isolerat här i cali, så det blir inte mitt sedvanliga firande med tredagarsfest och utgång och brunch och sånt, men ska iallafall ha pizza-vin-och-osthäng med siri!

här kommer årets födelselista!

hur mycket fyller du? 29 on the 29th! golden year kallas det här i staterna. mkt flott, händer ju bara en gång i livet.

känner du dig lika gammal som det du fyller? eeee. känner mig mer som 25 men det är ok! 29 är helt ok med.

vad ska du göra idag på din födelsedag? käka pizza (helst ute på en gräsmatta, hoppas det är fint väder när detta publiceras), dricka vin och ostbricka med siri!

förknippar du din födelsedag med något särskilt? firande i dagarna tre. eller tre who am i kidding en månad minst :)))

vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan? hade bott i LA ungefär en månad bara plus att jag fyllde år på typ en tisdag så jag hade inget jättestort på g. käkade italienskt till lunch med typ 10 kollegor (det var fint), sen köpte jag macarons och åt själv hemma, haha. senare på kvällen åkte jag till en bar där en kompis jobbar och han gjorde en brinnande drink till mig. och så en födelsebrunch på helgen ja!

hur ser en perfekt födelsedag ut? vänner! vin! kramar! brunch! sol!

kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt? blev nyligen påmind av min barndomsbästis joanna om när jag fyllde 15 och hon och en annan kompis band för ögonen på mig, hängde nån skylt runt halsen på mig och skämde ut mig när dom gav mig en stor rosa dildo. ja det var tider det.

om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon då? mmm pannkakstårta! det svenskaste. <3 men en liten croissant eller nåt räcker med, tror jag ska ut och treata mig med det idag.

puss!

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.