2020-03-30

nätshoppat lite prylar.

hej från karantän. vet att sverige absolut inte är lika hårda med restiktionerna som här, men internetshoppar ni också mer än vanligt? det gör jag iallafall. tror jag? känns som det. beställt bl a pussel, träningskläder och en lampa? som inte kommit än. och toapapper hehe.

här är tre prylar som jag beställt på sistone som kommit fram:

doftljus. typ $48 dollar så det var dyyyrt men min kompis modi som gjort det här doftljuset och man måste ju support your homies. snart brunnit upp hela men gott luktade det. bakom modis heating up-ljus är förresten ett basquiat-ljus som min kompis josh köpte till mig en gång i en museibutik i LA när han var full och vi var på utställning. märklig story men.

sen har jag köpt serum från glossier! mitt från body shop var slut och jag hade lite store credit hos glossier eftersom ett läppbalsam jag köpt en gång började läcka ur förpackningen. så det fick bli dessa två, super glow och super bounce. började använda super glow, gillar so far!

och så denna lilla! en vattenflaska i glas från bkr. dom är ett sf-baserat företag (men superglobala nu) och har massa olika fina. beställde den minsta storleken (250ml) så jag kan ha med mig i väskan när jag e på språng.

så nu har jag tre – en av varje storlek! har sedan tidigare den mellanstora (500ml) i ljusrosa spikes som jag har på gymmet och även den stora (1l) i beige som jag har på skrivbordet på jobbet. den fick tyvärr inte vara med på bild eftersom den är fast på jobbet och jag e fast hemma. nåväl!

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.