2020-03-23

i min väska.

längesen man körde ett i min väska-inlägg?? även längesen man kunde gå ut och gå med sin väska lolllll. vi kan väl låtsas att allt tuffar på som vanligt, för om det vore en helt vanlig måndag så hade jag suttit på tunnelbanan och burit runt på det här:

brukar byta väskor/totes ganska ofta, men en jag gillar mkt just nu är denna från hello stranger som är ett latino-musikevent i LA.

nycklar måste man ha förstås. på den sitter en jordan 1. och så livets viktigaste, mobil. vit iphone 11. vit är sååå tråkig, önskar jag fortfarande hade min rose gold 8 plus men den söp jag bort i oktober. kul kul.

jobbdator och kalender. weekly planner från moleskine som är min klassiker. och så klistermärken överallt såklart.

solglasögon byter jag också ofta men denna dag fick det bli dessa, från coach. och så airpods med ännu ett klistermärke så man vet att det är mina.

handkräm pga stay moisturized!!! ett lypsyl med mangosmak som typ är slut :(( och handsprit! relevant i dessa tider. plus min favorit, gucciplånkan <3

typ så! hoppas man får gå ut och bära runt på sina saker som att allt vore som vanligt igen snart!

27

Kommentera

bra med handsprit

Vicky

eller hur! fast nu är jag mest hemma så behöver den knappt lol 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.