2020-03-18

när man fortfarande kunde gå ut.

här i bay area är allt nedstängt. jobba hemifrån, inga barer eller restauranger får ha öppet förutom för takeaway, ta inte tunnelbanan. inga sammankomster mer än 10 pers. det är väl kanske så i sverige med? orkar faktiskt inte prata så mycket om corona. har dock två inlägg från gatuevents här i oakland packade med folk från när man fortfarande fick gå ut. vi kollar på det istället?? och minns hur det var att se andra levande människor lol.

first friday är ett stort event i oakland som händer första fredagen varje månad. gator fyllda av foodtrucks, alla konstgallerier är öppna, det är musik och fest och pepp.

alla oaklandbors bästa dag på månaden! brukade inte hänga här så mycket när jag bodde i sf, men nu bor jag i oakland (på andra sidan en bro från san francisco bara) så nu är det mycket lättare för mig.

det blev som det brukar bli, man möter upp med några, drar till en bar, man springer in i ett annat gäng, dom drar med alla till ett tredje gäng och man smsar nåt fjärde. mycket folk och fest iallafall.

blått fluff och RBF var outfiten denna fredag lolllll.

när vi vandrat upp och ner telegraph avenue var det drink- och spelningsdags.

så då hängde vi på uptowns bakgård med spicy margaritas och tacos innan det var dags att knata hem. saknar dig first friday! lär väl inte bli nåt i april om världen fortsätter såhär. jahopp,

18

Kommentera

Vad coolt att få se bilder från Oakland!! III. Telegraph Ave. är min absoluta favoritlåt, alla kategorier.

Vicky

å va kul!! detta är faktiskt just på telegraph 🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.