2020-03-11

vuxna människor.

den senaste i raddan bokklubbsböcker vi läser här med just wanna have fun. vuxna människor av marie aubert tog jag upp på förmiddagen och stängde igen efter att ha läst ut den på kvällen. en kortis! men inte simpel för det.

ida är 40. singel och barnlös. samtidigt är hennes lillasyster gravid och dessa 112 sidor tuggar sig igenom några dagar i norska skärgården där familjen samlats för deras mammas födelsedag. förutom en grej är det förhållandevis händelselöst utifrån, men vi får spana in i idas huvud och tankar och känslor och hjärta och ångest.

igenkänning och flera yikes-moment! det gillar man ju hos böcker. tycker om denna, kort men punchy kan man säga.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.