2020-02-15

listan om just nu.

ville hitta en ganska lättsam lista för dagens inlägg men blev ganska ångestigt?? sorry på förhand för det. men vill ju inte heller låtsas som att allt är dandy om det inte är det. lite ångest hänger i luften här hos mig, men inte bara såklart. har det mycket bra med. jobbet är bra. har hittat träningsrutin. våren kanske kommer till sf snart. och idag drar jag på en tvådagars-roadtrip eftersom jag är ledig på måndag (president’s day). puss.

just nu…
tänker jag på: mina matvanor. LA. fuckboys. osv.
är jag glad över: att jag fått ledigt två veckor i sommar så jag kan dra hem till sverigeeee. mys.
äter jag helst: eh ALLT. ätit väldigt mkt senaste veckorna, inte på ett bra sätt, utan mer på ett stressat sätt. känns inte så bra. får fundera på det.
längtar jag efter: sommaren i sverige. och nästa år när jag flyttar tillbaka till LA tänker jag?
är jag ledsen över: mina ätstörda tankar och beteenden som aldrig dör. orkar inte.
läser jag: three women av lisa taddeo. jag är väldigt långsam och tar mig inte nog med tid att läsa men den är så bra hittills!
är jag stressad över: mat & ätande. tyvärr. skulle kunna strunta i att skriva det här men så är det just nu, varför låtsas som att det inte e d.
är jag nöjd med: att jag lyckats landat på mina fötter här i san francisco och hittat min plats och mina rutiner efter 3 månader av trauma och kaos när jag var tvungen att dras upp med rötterna från mitt liv i LA.
drömmer jag om: en vardag utan så förbannat mycket mathets och ångest. eller, inte bara såklart. drömmer även om typ sommarstockholms varma gator. <3 så pepp på det.

33

Kommentera

kram <3

Vicky

krami!

Eee

Tack att du delar med dig. Har också problem med matvanor i perioder. Blir typ allt mot fokus och är hungrig hela tiden. Gaahhh. Älskar din outfit på bilden. Kram

Vicky

så sjukt jobbigt. hoppas det blir bättre för dig snart. och för mig med. kanske för en stund bara iaf. och tack!! kram

Lena

<3

Vicky

puss.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.