2020-01-13

10 resor / 10 outfits.

det finns mycket att säga om vad som pågår i mitt liv just nu, om de stora förändringarna och om saker som skakas om inuti. tumult. men det får vänta lite till här på bloggen ändå.

tänker att vi kan kika på resorna jag gjorde under 2019 istället? älskar resor. vilken originell sak att säga men. nu ere så. plockade en bild från varje resa som får symbolisera. och varför inte kolla på outfits när vi ändå är igång?

los angeles.

åkte till LA i januari för att kolla på lägenheter men sa inte det till nån. det var varmt så jag kunde gå i bara adidas-crop med mina levi’s och dr. marten’s.

 

new york.

i februari stack jag till new york. verkligen inte lika varmt. samma martens, svarta levi’s denna gång och så långärmat under zarajackan. new yorker-tote på axeln och nyinköpta grejer från opening ceremony i de gröna.

 

palm springs.

en dålig bild på mig men den enda från min systemkamera under coachella-helgen. älskar coachella. det var varmt så jag gick runt i h&m-bikinitopp och några gamla shorts från typ forever 21.

 

stockholm.

sommarstockholm!! älskar dig. älskar tydligen dessa jeans med. på fötterna sandaler från h&m tror jag? de höll förvånansvärt länge faktiskt. fina fluffjackan har jag fått av sandra! och nyfyndad louis vuitton från stadsmissionen nytorget.

 

skåne.

efter sthlm bilade jag ner till skåne för bröllop! hallonklänning fick det bli, från forever 21. h&m-sandalerna igen med spetsstrumpor. och glitterhårband.

 

köpenhamn.

convenient att dra över till köpenhamn med tåget från skåne! wow så mysig staaaad. här står jag på stranden och njuter i mina randiga monkibyxor.

 

san francisco.

drog till sf två gånger i höstas, hade inte varit här sedan i mars när jag flyttade till LA. detta var början av september och varmt. adidas-crop, vintagekjol och nike air max med ormskinnsdetaljer.

 

san francisco.

sf igen i slutet av samma månad faktiskt. var ju tvungen att fortsätta min tradition att gå på folsom street fair. detta var sjätte året för mig. eftersom det är världens största bdsm-event får man klä sig därefter.

 

temecula.

temecula är ett område med massa vingårdar mellan los angeles och san diego. drog dit med min kompis amber och sov i en airstream och flög ballong och gick på vinprovning. på denna bild har vi precis anlänt och jag är lyckligt ovetandes om att denna playsuit från weekday (och resterande kläder jag tagit med mig av samma kaliber) kommer att va alldeles för svinkallt.

 

austin.

min och siris thanksgivingresa som ni kanske minns, i slutet av november. vi fick två regniga kalla dagar och två soliga varma. här i regnet med svart regnjacka jag köpt i sverige för flera år sedan.

let’s go 2020 nu reser vi!!

21

Kommentera

Vicky

tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.