2020-01-01

om 2019.

låt oss titta tillbaka på året i listform! har gjort denna årssammanfattning varje år sedan 2011. var på väg att glömma i år, men 2020 har ju knaaapppt börjat så det är ok tycker jag. (tidigare år finns här: 2018. 2017. 2016. 2015. 2014. 2013. 2012. 2011.

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? flyttade till LA. det bästa som hände under hela året.
höll du några av dina nyårslöften? hade inga! tror inte på det konceptet riktigt.
blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inga jättenära men några bekanta!
dog någon som stod dig nära? två killkompisar. båda i min ålder vilket var väldigt väldigt ledsamt.
vilka länder besökte du? usa, sverige och danmark.

vilken kändis var du mest sugen på? tyyyp rapparen freddie gibbs eheee. mkt het.
vilket datum från år 2019 kommer du alltid minnas, och varför? 23 mars när jag flyttade till LA. 25 mars när jag började mitt nya jobb. och 25 oktober som var en hemsk dag men pallar inte utveckla det just nu.
har du varit sjuk eller skadat dig? har tack och lov haft mitt starkaste och friskaste år! tränat som en BEAST, varit asstark och mått fysiskt bra typ hela året, utom typ 3-4 dagar i somras när jag hade hosta. det var allt! tack och lov.
bästa köpet? vinylspelare! samt skivor. började samla tidigare i år, en ny favorithobby.
vad spenderade du mest pengar på? mitt LA-liv. hyra, möbler till min sprillans nya fina lägenhet som jag skaffade här, och så alla nya restauranger och barer jag var tvungen att testa såklart.

de bästa nya människorna du träffade? nästan alla jag känner i LA. många av mina kollegor var fantastiska också. och eventuellt även en kille jag gillar.
vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2019? hela tylers igor-album. sure thing av miguel. och ett par drakelåtar – going bad, nonstop och money in the grave till exempel.
vad har du tittat på? (film, tv, serier ..) haaaaha. great british baking show och seriöst 10 säsonger av masterchef. jag är ett psycho i know.
årets roligaste fester? vene om det räknas som fester men haft många roliga utgångskvällar med kompisar, kollegor och killar. dansat, blivit packad, hånglat. KUL.

vad fick dig att må bra? att få vakna varje dag i min absoluta drömstad i min drömlägenhet och gå till ett jobb jag älskade. så tacksam jag varit över detta varje dag detta år. och hur fett det gick för mig med träning denna sommar speciellt. ska tillbaka till den nivån snart : )
hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? äsch. har slutat prata med nån kanske men det är lika bra.
största musikaliska upptäckten? skäms när jag kollar min spotify, lyssnar bara på samma hiphop som alltid eheeee.
årets bästa film? parasite! och joker. wow wow.
vad gjorde du på din födelsedag och hur många år fyllde du? fyllde tjugoåtta den 29 april. hade bara bott i LA ungefär en månad så kände inte så många. men lunchade italienskt med mitt team på jobbet och sen köpte jag tjusiga macarons till mig själv som jag åt ensam på kvällen :’) hade födelsedagbrunch med ett par stycken den helgen med!

nu kör vi 2020!!!!!! puss.

25

Kommentera

Pingback: om 2020. - Vicky

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.