2019-12-04

resten av allt är vårt.

bok! har läst den. den kom från bokklubben vi på JWHF har tillsammans med bonniers.

resten av allt är vårt av emma hamberg var perfekt att läsa på tre timmars flyg till austin och tre timmar tillbaka.
handlar om emma (hamberg, herself alltså) och hennes vardagskaosiga liv på södermalm. hon har tre kids och har precis skiljt sin från sin man. hon testar tinder för första gången men råkar samtidigt in i patrick, en kille som hon träffade som tonåring en gång men inte sett på 30 år.

det var skönt att läsa den här boken. sidorna bara rann iväg, väldigt väldigt lättläst och talspråklig. typ hälften av boken är sms-konversationer och det känns som ens egna liv eller en kompis typ. jag är ju själv uppvuxen i stockholm så det kändes som hemma att läsa när hon springer runt på bellmansgatan och på söders hjärta typ.

och så var lite både lite skönt och lite ångestigt att veta att detta dejtande och tinderhopplöshet is real även när man är 45. jahapp liksom.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.