2019-11-26

ett hej och några filmer.

ursäkta att jag inte tar hand om den här platsen som jag gjort innan och som jag borde. mår ganska dåligt just nu. inget som jag vill dela här men förhoppningsvis löser det sig om inte alltför lång tid iallafall.

har haft en del att kolla på film vilket jag typ aldrig gör. några jag sett:

one of us. netflixdokumentär om det väldigt konservativa communityt hasidic jews och om några ex-hasidic som brutit sig ur. otroligt obehagligt att se hur kontrollerande denna grupp inom judendomen är.
betting on zero. om kulten som är herbalife, världens kanske största pyramidspel. så sjukt hur onda dom är? blev ledsen och arg. också på netflix.
i am heath ledger. denna ligger på svt play. jag har aldrig haft speciellt stor koll på (eller intresse för) heath ledger innan, men såg denna och den var fin! han verkar ha varit så otroligt talangfull och dedikerad till skådespelandet.
babel. denna klassiker från 2006 med brad pitt och cate blanchett hade jag faktiskt inte sett tills nu. fyra historier runtom i världen vävs ihop till en. adriana barraza är fantastisk.
shoplifters. velat se denna japanska film länge! fin, konstig och sorglig om en grupp människor som bor ihop (dom är inte biologisk familj men åldrarna spänner från kanske 4 till 80+) och som överlever på att snatta och blåsa folk. speciell och stämningsfull, och fantastiskt skådespeleri med.
the joker. såg denna på bio och den tog mig typ fem dagar att smälta och sen såg jag om den. ok WOW. oscarsregn på joaquin phoenix och todd phillips tack.

ikväll ska jag försöka släppa denna ångest som hänger över mig och gå och se parasite på bio. har hört så så mycket bra om den.
hoppas ni mår bra. det var allt.

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.