2019-10-26

några detaljer från mitt hem.

har ju knappt visat nånting av min lägga? har ju ändå bott här i lite över sju månader. så märkligt så märkligt. så kort och ändå en hel livstid. iallafall, älskar denna lägenhet och denna stad. så här är några detaljer från min dtla-lya:

bloggbrickan! alla hade denna typ 2011 om ni minns. så även jag. så sist jag var hemma i sverige rotade jag fram den ur en kartong och flög hem. lilla brickan har jag fått från siri och hjärtsvampen är från flying tiger!

ville inte ha en tv för jag kollar inte så mycket på sånt. däremot ville jag ha ett stoooort konstverk på väggen men enorm konst är ju svindyr. den gyllene medelvägen: tapestry! denna kommer från society6. har en till ovanför min säng med tigrar som simmar i en palm springs-pool.

när jag flyttade till LA ville jag ha ett *hemmaprojekt*. övervägde en lyxig barvagn men dricker aldrig hemma ändå så det kändes onödigt. fick bli vinyl istället! så köpte en spelare och började bygga en liten samling. sen denna bild togs har jag dock köpt en ny spelare, crosley-spelare är ju gulliga men dom låter som SKIT. klarade inte av ljudet så har investerat i en audio technica nu.

på kylen hänger alla mina kompisar! eller inte alla, och inte bara kompisar, men ett kollage av fina minnen och så.

färgglada koppar som jag älskar, från west elm.

och bredvid spisen en liten marmorbricka med äggklocka från hay i köpenhamn. och så en martinellis-flaska som är sååå fin som jag alltid tänker att jag borde sätta en blomma i men glömmer alltid. jaja.

och när jag äter så gör jag det i japanska tallrikar och skålar. på stockholmsbrickor från svenskt tenn jag fått i födelsepresent. japan och sverige! representerar mig väl kan man säga.

ja det var en liten titt. kanske kommer mer en annan dag. glad lördag.

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.