2019-10-16

några resor framöver.

fy helvete va man gillar att resa ändå. min flytt till LA för lite över ett halvår sedan har lite känts som en lång resa (lucky me), men har lite andra grejer i kikaren med:

temecula. i slutet av månaden sticker jag till temecula som ligger mellan LA och san diego med min sf-kompis amber. det är lite ute i ingenstans och är kantat av vingårdar. så kanske blir vinprovningar, klappa alpackor och en ballongfärd? får se.

austin. i slutet av november är det långhelg i och med thanksgiving här i staterna. då får man passa på. så jag drar till austin med min bästis siri! vi drog till new orleans 2017, och nu utforskar vi ännu en ny stad i södern. så pepp!

stockholm. hem! <3 får se exakt när det blir, men tänkte dra hem inom överskådlig framtid iallafall och mysa i kylan och fika med kompisar och sånt. mmm.

japan. under körsbärsblomningen andra halvan av mars sticker jag till tokyo! inte varit där sedan 2010 såååå det e hög tid kan man säga. kanske betar av några andra städer när jag väl är där, har inte planerat helt än men can’t wait!!

det var det jag har planerat än så länge. det kommer långhelger i januari och februari med, så då lär jag passa på att dra nånstans med. mmmm reseplanering, mys.

hoppas ni har roliga planer i siktet med. puss.

 

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.