2019-10-09

guide: LA rooftop bars.

LAs bästa grej kan ju vara kombon av storstad och sol? det medför vadå för nånting? jo precis, TAKBARER. allas favoritgrej. min iaf.

har sammanställt några takbarer i LA till er som jag gillar! så spara tills nästa tripp och ta en liten runda vettja. lägger in inlägget där uppe bland “reseguider” tillsammans med andra stadstips for future reference : )

the rooftop at the standard

the rooftop (550 s flower st)
the rooftop är namnet som ingen egentligen använder, alla säger bara “the standard” men det är iallafall the standard hotels takbar. asstort, bra eftermiddagshäng, men också DJs och sånt senare på kvällen. finns alltid plats här. obs att det är the standard i downtown la, inte den på sunset blvd.

perch

perch (448 s hill st)
en populärt ställe, superhögt upp bland taken och som har både restaurang och bar. trevligt för brunch tycker jag men kan bli ganska crowded i baren på kvällen, inte jättemkt sittplatser men fin utsikt!

broken shaker at freehand LA

broken shaker (415 w 8th st)
en av mina absoluta favoritbarer. mitt i downtown ligger denna tikibar med pool ovanpå freehand hotel. blir stimmigt utan att bli svintrångt och bra vibes med fina lyktor och sånt. gå hit!

upstairs at ace hotel

upstairs at ace hotel (929 s broadway)
uppe på ace hotel ligger en härlig takbar, perfekt för fredag eller lördag kväll snarare än på dagen tycker jag. den är uppdelad i två utomhusdelar, en vid en liten minipool där man kan chilla, och så en mer lounge med bord och dj-bås. och så inomhusbar mittemellan!

broken shaker at freehand LA

e.p. & l.p. (603 n la cienega blvd)
har ingen bild på e.p. & l.p. tyvärr men är iallafall en stoooor patio vid melrose place. perfekt för happy hour, innan middagen, eller innan man går ut osv tycker jag! en förfest-spot att typ ta några pitstop-drinker på innan man festar vidare : )

mama shelter

mama shelter (6500 selma ave)
ÄLSKAR mama shelter omg. det ligger i hollywood och har stoooora härliga cabanas att ligga i, plus härliga färger och massa plantor. AH bäst vibe. jag har gått hit på dagen och solat i dom där härliga sofforna typ, samt även på kvällen. mkt najs.

margot

margot (8820 washington blvd #301)
hit kan man gå på brunch! det gjorde jag på min födelsedag. sååå fint och ljust där inne, och maten var svingod. och så har dom en uteserveringsdel också. ligger i culver city där det börjar hända massor, mycket nytt och spännande i det området.

rick’s at hotel figueroa

det var det för den här gången! btw, om ni undrar så är första och sista bilden från rick’s at hotel figueroa, det är ingen takbar så tog inte med den i guiden men är ett najs ställe att hänga på ändå så ni vet. iaf – happy takhäng hörrni!

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.