2019-09-29

kärleken. sjukdomen. döden.

när jag var i sverige sist stötte jag på jonas gardells torka aldrig tårar utan handskar-trilogi på stadsmissionen nytorget. för tjugo spänn! klart dom fick följa med hem.

hade sett serien flera gånger (ååååå) men aldrig läst dom, så nu fick det bli dags.
har ni sett serien så har ni typ läst böckerna, för det är i princip manus. men det gör det inte sämre såklart. älskar dem och dom är så otroligt hjärtekrossande. om alla dom sanna historierna om åttiotalet i stockholm, om aids och homofobi och hat. om rasmus och benjamin som hittar varann i kaoset, skakas om av stockholm och av sjukdomen, och som förlorar en efter en runt omkring sig.

serien kom ut några år sedan och jag har gått tillbaka på svt play då och då och sett om den, men nu är den tyvärr borttagen :((( men jag hittade denna intervju med jonas gardell om torka aldrig tårar på babel. kanske inte låter så spännande men jag grät en skvätt bara av detta femtonminutersklipp så kolla på det vettja. och läs såklart, om ni inte har än. gardell!! å.

14

Kommentera

en-lang-blondin

Har ej sett serien (fan) men läste de två första i somras och sk asnart läsa sista tänkte jag. satan så bra de är. Fina och tunga på en och samma gång.

Vicky

ååå. du kanske kan ladda ner (lol gör man ens det längre) .. SÅ bra.

Hehe. Känns ju minst sagt lite retro om man skulle leta upp de där piraterna och ladda ner…

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.