2019-09-16

en helg i san francisco.

hejsan glad måndag. tänkte berätta om en helg när jag var i san francisco. helgen var labor day weekend som alltså var i slutet på augusti/början av september men eftersom jag är en dålig bloggägare nu för tiden så är det ett litet tag sedan. men ändå! kan ju va kul att se oavsett.

hade sån tur med vädret. det var så sjukt varmt trots att somrarna i sf är kalla och dimmiga ganska ofta.

så jag satte mig på bakgården på haus en morgon som är ett café precis där jag brukade bo. det var tyst och mysigt.

bodde med josh under helgen! min gamla tränare och en av mina bästa sf-vänner.

vi hängde runt i mission för det är det enda vi gör när vi hänger och det är bäst.

jag hade saknat de viktorianska husen! så fina och färgglada är dom ju.

mitt gamla hem!! dolores park! missed u <3

joshs tyska kompisar var på besök med så jag fick tvångs-öva på min tyska som jag använder mycket mycket sällan. gick i tyska skolan i nio år förresten om ni inte visste. ja nu vet ni

sf var helt tomt eftersom det både var labor day och burning man så prick alla i hela stan var bortresta.

hej bernal heights!

praktiskt med josh, kompis som också är tränare. fick en liten pt-session med honom, och så åt vi acaibowl på hans bakgård sen i solen mmm.

och bara lattjade runt. <3

en annan dag var det brunchtajm med amber som jag inte fångade på bild för det är så awkward med stora klumpiga systemkameror i folks ansikten år 2019 tycker jag. nåväl, hon var där iallafall och vi åt flottig dinerbrunch på pork store café i haight. det var såååå gött.

och så mötte vi upp med en annan gullis, toni, och babblade ikapp med sangria på ett hak längre ner på gatan. <3

jahapp! mer kompisar utanför bild!! vilken spännande blogg. denna arm tillhör iallafall tony. vi käkade pakistanskt och catchade upp. och samma sak med en handfull andra av mina sf-kompisar. jag må ha tappat bloggfeeling lite men jag älskar fortfarande kompisar och brunch och äventyr så ni vet!!

det var den lilla trippen det. nu är det mitten av september mer till och med wow

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.