2019-06-22

bröllop på ett slott i skåne.

så en lördag vaknade jag alltså till denna ljuva utsikt. på ett slott, inte dåligt.

bäckaskog slott närmare bestämt. och idag var dagen då alex och marcus skulle gifta sig!

efter massiv frukostbuffé var det fri lek och jag, elin och linda pysslade ihop vår present till dem. en sedeltårta! hundra procent en sån sak som jag förväntade mig skulle bli ett solklart pinterest fail, men blev så fint?? mkt mkt impressed av oss.

oj oj sen var det plötsligt jättestressigt och dags för oss att fixa oss och samlas på borggården!

för fotografering! grupp mest, men jag fotade mig själv också dårå. bar hallonrosa klänning från forever21, klackar från h&m med spetsstrumpor och nya louis vuitton-fyndet hängandes på axeln. plus glitterhårband.

sen vare vigsel!!! fotade inte då såklart, var upptagen med att böla och sjunga en vänlig grönskas rika dräkt.

herr och fru eldh! hurra hurra hurra <3

härnäst stod bröllopsmiddag på schemat. en lång sådan!

med hundra tal minst och gapskratt och skålar. så mysiiiiigt. jag har ju bara varit på ett bröllop innan och det var supertraditionellt persiskt + här i usa. så det var mitt första svenska bröllop, så mysigt ju!!!

åt gjorde vi. i massor.

och sen dansade tills morgonen nästan. <33333

12

Kommentera

Så snygg brudklänning 😍

Vicky

men eller hur!! 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.