2019-06-15

vad jag shoppade i sverige.

om jag köpte med mig en massa grejer i sverige och plockade med hem till LA? det kan ni ge er på. man älskar ju att konsumera men det får man väl inte säga i det här jävla landet!!! skoja. vi kollar:

på afound (som är nytt för mig, fanns inte sist jag var i sverige) hittade jag dessa mules! en rätt så oväntad stil för mig men jag gillart. känner mig som dorothy i trollkarlen från oz i dem.

när jag flyttade till LA införskaffade jag mig en vinylspelare! äntligen. så försöker börja på en liten samling. när jag var i sverige var jag ju tvungen att köpa hem svensk musik! det fick bli två ted <3

åh denna ängel och hans liv alltså.

på stadsmissionen nytorget hittade jag torka aldrig tårar-trilogin av jonas gardell. alla tre för en tjuga! kommer väl ett inlägg om dem snart tänker jag.

svenskt smarr! såklart. det bästa vi har att erbjuda som inte usa har. chokladen och dippen till mig själv och så påsarna till mina kollegor (80% av alla som vågade smaka djungelvrålen spottade ut dem inom 10 sek kan jag meddela).

hehe, disksvampar var kanske inte direkt på *inköpslistan* men fick följa med hem. gulliga ju! och vill hellre ha en sån här på diskbänken än en ful fyrkantig grön.

stadsmissionen nytorget levererade!!!! denna louis vuitton är min nya favoritväska. sånt jäkla kap dessutom.

är alltid i valet och kvalet om jag ska hålla mig till en doft (min standard är warm cotton från clean) eller att byta, men fick ett sniff av tommy girl på arlanda och kunde inte låta bli att slå till. herregud vad den doftar throwback!!! jag luktar som ett totalt nittiotal nu <3

detta gulliga lilla treminuterstimglas kommer från hay i köpenhamn (var där i två dagar!), det bor i mitt kök nu. och snäckfatet är till mina smycken. från h&m home.

en bonusbild på ett till par nya skor, inte från sverige utan köpta här i staterna från shein, men dom låg i posten när jag kom hem från sverige och skulle fota alla andra saker så dom får vara med i det här inlägget. tänkt länge på helt vanliga klassiska heels som dessa.

fina grejer eller?? tycker ni om?

12

Kommentera

midis

SÅ FINT! De blåa skorna! Väskan! Snäcktallriken!

Vicky

men tack bästa!! en fin skörd helt klart ?

L

Var hittar jag de hjärtformade disksvamparna?!?

Vicky

men gud glömde helt att skriva. från flying tiger! tio spänn!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.