2019-06-07

sverige och den otroliga grönskan.

heiiiii bloggen. vet ni att jag varit i sverige?? i två hela veckor. just idag är jag på flyget hem (SÅ sjukt ledsamt vill stanna tills hösten typ) men har hur som helst en DRÖS av bilder att dela med mig av. är ni redo för att jag ska prata om sverige i typ en månad? nähä men avfölj mig då!!! skoja, häng med vettja:

första kvällen. solen skiner klockan tio på kvällen såklart pga sverigesommaren är det bästa.

utanför min pappas hus stod syrenerna i full blom. syren herregud jag dör.

och så lönnen som stått där i hundra år och ska stå i hundra till minst.

dag två hängde jag på söder. björns trädgård var sig lik.

sofo! heeeej sofo. här strosade jag. bokade även en tatueringstid på swahili bob som ligger där till höger i bild nånstans för jag fick feeling.

vidare till mariatorget.

där var det nästan overkligt grönt. tänk att allt det här lever mitt i vår huvudstad!! måste ändå vara grönskan jag tänkt minst på men saknat mest?

swedenborgsgatan är en sommargågata och det älskar man ju.

jag mötte upp med min vän martin och vi gick och klättrade. vad vill du äta? frågade han sen.

SVENNEPIZZA skrek jag då så då gick vi till den lilla pizzerian i tunnelbanan där jag köpt pizza hela mitt liv och det var samma pizzabagare <3333 och sen fick jag livets mouthgasm. svennepizza ÄR det bästa vi har. så e d!

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.