2019-05-28

min smak.

här kommer en lista! sett den i lite olika versioner, men tror jag tog min från elsa, fast har kortat ner den lite. kul ju, att djupdyka ner i någons smak?? tycker jag iallafall, eller kanske bara för att det är min egen, hehe.

min smak på killar. guuuuud. skulle kunna prata om detta forever men iaf: klädstil är ASVIKTIGT. dom har koll på typ sneakers och sånt. 95% av tiden är dom konstnärligt lagda, typ musiker, designers, etc. grejer jag inte är speciellt intresserad av är typ ”modell”-looken. vet inte hur jag ska förklara men om nån ser ut som en high fashion-typ, à la pojkigt ansikte med spetsiga kindknotor, arga isblå ögon och slät hy känner jag bara GÄSP. slätrakat huvud går helbort även.

min smak på mat. är ju pescetarian sedan snart 15 år tillbaka men förutom det så äter jag fan allt. älskar typ all mat, säg thai, indiskt, japanskt, pizza, vad som. en av få grejer jag absolut inte gillar är dock donuts??? fattar knappt själv varför.

min smak på musik. gangstarap, hiphop, trap, rnb, soul. och släng in lite 80-talsmetal också, lol.

min smak på drinkar. tequila- och ginbaserade helst. får gärna innehålla typ ingefära, chili, gurka, mynta, timjan eller rosmarin. ingen mörk sprit typ whiskey eller mörk rom tack.

min smak på kläder. ni vet! vita sneakers, cheerleaderkjol och crop top samt solglasögon på huvudet typ alltid. eller tjocka platåklackar. kör ofta billiga kläder och dyra accessoarer har jag märkt. linne för $2.99 på h&m och svindyr off-whiteväska eller balenciaga på det, till exempel.

min smak på inredning. haha, märker verkligen nu när jag bor själv för första gången på flera år och har fått inreda heeeelt själv hur min skandinaviska sida kommer fram. rent, ljust, små färgklickar av starka kontrastfärger. haha. borde göra ett inlägg om mitt hem ja, glömmer alltid det.

min smak på konst. ganska brett, men gärna modernt och ångest. jenny saville som jag visade i ett inlägg nyligen är en ny upptäckt wow. hur som helst, trött på typ jeff koons och andy warhol.

min smak på filmer. tittar inte så värst mycket på film. har en ganska tam och mainstream smak, typ tarantino, wes anderson och så. förutom min favoritfilm som kanske är relativt smal, natural born killers! älskar den.

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.